Zo koop je kleding met de perfecte print

Door Nike Van den Buys | Trends | 26-02-18
Zo koop je kleding met de perfecte print

Ik heb iets met prints. Kleding met prints vind ik niet alleen mooi, leuke prints maken mij ontzettend blij. In mijn kast vind je dan ook een allegaartje van diverse prints terug. Van dierenprints tot strepen, van bloemen tot stippen: nagenoeg alle prints vind je in mijn kledingcollectie terug. Prints hebben mijn hart gestolen omwille van hun speelse & creatieve karakter. Ik vind niets leuker dan met geprinte kleding te experimenteren en prints met elkaar te combineren. Al ben ik best wel kieskeurig wat prints betreft. Vroeger durfde ik weleens goedkopere kleding met prints te kopen, maar wanneer ik daar nu beeldmateriaal van terugzie, hmm. Als je prints wil dragen is het belangrijk te investeren in kwaliteit, anders lijkt je outfit al snel goedkoop. Mijn geheim voor de mooiste kleding met prints? CKS: geen shop die prints beter doet

Zo koop je kleding met de perfecte print

De CKS-collectie lente/zomer 2018: The Reboost collection 

Tijd om uit je winterslaap te ontwaken, want de lente komt eraan. In de lente beweeg je meer al is het tegelijk ook het seizoen om de natuur en de rust op te zoeken. Maak meer tijd voor jezelf, plan meer me-time in, zoek de juiste balans tussen rust en beweging, ga voor een nieuwe look waar je je goed in voelt… De nieuwe CKS-collectie gaat back to nature met groene tinten, en dompelt je onder in the world of water. Let’s get zen!

De prints voor het nieuwe seizoen

De lente/ zomer collectie 2018 van CKS is geïnspireerd op de natuur & op onderwaterwereld. Maar het draait om meer... deze collectie wil iedere vrouw een #reboost geven. Want dat kan iedere vrouw van tijd tot tijd weleens gebruiken, toch? In de nieuwe collectie waan je je op een tropisch eiland en waar krijg je meer energie van dan van zonovergoten dagen op het strand? Die tropische vibes worden weergegeven door de botanische prints in de collectie. Om de rust van de natuur weer te geven, vond CKS inspiratie in de revitaliserende waterwereld. Neem daarom een duik in een collectie vol blauwe tinten met bubblegum pink en neongroene accenten. Denk aan midi-skirts, track pants, statement T-shirts, nonchalante jurken en denim. Op het vlak van prints mag je je verwachten aan een summer remake van de zebra- en tijgerprint in lichtroze en marineblauw.  En het absolute topstuk van de collectie is een stoere boyfriend jeans met shark embroideries. Laat die lente maar komen.

Win een Reboost met CKS & ICI PARIS XL

De nieuwe My Reboost collectie draait niet enkel om een gloednieuwe look, maar ook om je goed in je vel te voelen. Net daarom legt CKS je samen met Ici Paris XL in de watten met een leuk reboost pakket. De winnaar kan een reboost-pakket winnen met een volledige CKS-outfit & goodies van ICI PARIS XL. 

Hoe doe je mee? 
1. Like CKS Fashion and ICI PARIS XL on Instagram and/or Facebook
2. Like de Reboost post op Instagram en/ of  Facebook
3. Schrijf een comment onder de Reboost post en vertel daarin waarom jij een Reboost-pakket verdient. 

De winnaar wordt bekendgemaakt op social media op 19 maart.

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG