Deze sneakers worden in 2017 een hype

Door Nike Van den Buys | Trends | 29-01-17
Dit worden de populairste sneakers van 2017

Een nieuwe jaar, nieuwe sneakers, ieder jaar is er wel een paar sneakers dat hotter dan eender welk ander paar is. In 2015 waren dat Adidas Stan Smith's en afgelopen jaar zocht men zich suf naar een paar  Rihanna-creepers van Puma. Momenteel gaan Oldskool Vans het meest over de toonbank. Maar blijven Vans de grootste sneakerhype van 2017 of is die eer weggelegd voor een ander soort sneakers? 

Sneakertrends 2017

De grote health-trend zal in 2017 niet overwaaien. Veel mensen zijn bewuster bezig met hun lichaam en gezondheid.  Of iets concreter, met gezonder eten en meer bewegen. Dat zie je ook terug in de modetrends van de afgelopen jaren. Zo zijn trainingsbroeken, leggings en hoodies enorm populair. Sneakers die geïnspireerd zijn op atletiek en hardlopen winnen ook aan belang. Denk bijvoorbeeld aan de Nike Huarache sneaker. Niet iedereen was gelijk fan, maar nu zie je deze sneaker meer en meer opduiken.  Onze voorspelling? 2017 wordt het jaar van de sporty en innovatieve sneaker, met volgende merken op kop. 

Adidas-sneakers 

Adidas zet dit jaar volledig in op coole designs, zoals Adidas Tubular. En ook komt er een nieuwe samenwerking met Yeezy, het merk van Kanye West, aan. Daarop is het helaas nog even wachten, maar onze favorieten kun je nu al kopen. 

Nike-sneakers 

Terwijl Adidas voor Kanye West kiest, werkt Nike dit jaar weer samen met oud-basketbalspeler Jordan. Jordan-sneakers zijn super populair en de nieuwe releases zijn de bom. Vooral heren zijn fan. Dames kiezen in 2017 voor Huarache-sneakers of een paar Cortez. Ook trainingachtige sneakers zijn hot bij Nike.

Puma ook 

Puma is erg creatief wat het ontwerpen van sneaker betreft. Vorig jaar brachten zij samen met Rihanna de crepeer uit en ook een vette sneaker met sok. Zal het merk dit jaar weer de prijs voor populairste sneaker wegkapen?  Afwachten, maar het merk zal in ieder geval wel enkele innovatieve modellen op de markt brengen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG