5x musthave zwembroeken voor heren

Door Nike Van den Buys | Trends | 07-05-18
traje de baño hombre

Ja hoor, het weer is zalig. Het ideale weer om terrasjes doen, te bbq'en, te zwemmen en vooral te genieten. Het is nog maar lente, dus laten we hopen dat de zomer minstens even zonnig blijft. Zodat we massaal naar het strand kunnen. Maar als het in België minder is, kun je natuurlijk altijd nog op vakantie. Daarvoor heb je natuurlijk een zwembroek nodig. En wanneer je een zwembroek voor heren kiest uit onderstaande trends, dan lopen de temperaturen aan het zwembad zeker op. 

5x zwembroeken trends voor heren

  1. Hawaii prints 
  2. Zwembroeken in een fluokleurtje 
  3. Sportieve zwembroeken
  4. Maritieme zwembroeken
  5. Zwemshorts met een legerprintje 
bañadores

1. Hawaii-print 

Wie aan Hawaii denkt, denkt automatisch aan zon, zee en strand. Wil jij een beetje Hawaii naar Nederland brengen? Kies dan voor een zwemshort met Hawaii print. Zomers, fashionable en leuk. 

2. Fluo zwembroek

Mag het voor jou knallen? Kies dan een zwembroek in een fluokleur. De populairste fluokleuren voor heren zwembroeken zijn roze, groen en geel. Heb je maanden in de fitness doorgebracht om spieren te kweken. Met een zwembroek in een opvallende kleur gaat dat niet onopgemerkt voorbij.  

3. Sporty swimming shorts

Is een hele dag op het strand liggen niks voor jou? Ben je eerder iemand die de zee induikt, gaat snorkelen en surfen. Dan is een sporty zwembroek wat jij moet hebben. Kies bijvoorbeeld voor een surfachtige zwemshort die net onder de knieën valt of ga voor een heren zwembroek van een sportief merk zoals Adidas, Nike, Bjorn Borg of Calvin Klein. 

4. Marine zwembroeken

De marinetrend hoort natuurlijk ook thuis op het strand. Bovendien zijn deze swim shorts basic en casual. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor donkerblauwe of lichtblauwe zwembroeken. Of kies voor een blauwe zwembroek met streepjes of bolletjes. 

5. Zwemshorts met camouflageprint 

Mag het voor jou wat stoerder zijn? Dan kun je kiezen voor een heren zwembroek met camouflageprint. De legerprint is deze zomer een grote trend, dus hiermee laat jij je van je meest modebewuste kant zien. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG