Feestkleedjes: vandaag besteld, morgen in huis

Door Demi van der Spek | Tips & Tricks | 15-05-19
Feestkleedjes: vandaag besteld, morgen in huis

Ben jij op zoek naar een leuk kleedje dat je vandaag besteld en morgen in huis hebt? We got you covered. Vaak bestel ik online een jurk en is de maat of kleur net niet zoals ik me had ingebeeld. Wat doe je dan als je dat weekend een feest hebt en op zoek moet naar een nieuw feestkleedje? Op zaterdagochtend nog naar de stad trekken om daar last minute een kleedje te kopen? Horror toch? Dat doe ik alleen als het echt niet anders kan. Ik wil namelijk een kleedje kopen dat helemaal mijn ding is en met al die drukte op zaterdag is dat haast onmogelijk. Gelukkig heb ik een lijstje met winkels met snelle levering. En dat wil ik graag met je delen. Bij volgende shops bestel je een kleedje vandaag en heb je 'em morgen al in huis

Kleedjes: vandaag besteld, morgen in huis

Heb je binnen enkele dagen een feest en moet je nog een kleedje kopen? Dan raad ik je aan om meerdere kleedjes te bestellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Zo vind je vast het perfect feestkleedje en de rest stuur je gewoon terug (dit is bij de meeste shops toch gratis). Bij de volgende shops wordt jouw feestkleedje binnen de 24 uur geleverd

Bekijk de voorwaarden op de website van de shops. In het geval van drukke periodes zoals de kerst of de solden kan de levertijd bij sommige winkels afwijken. 

Kerstjurken snelle levering

Nu de feestdagen eraan komen heb je het ontzettend druk. Je moet cadeautjes kopen, naar dat kerstfeest op het werk, een kerstmarktje doen en daarbuiten ook nog naar je familie. De drukke winkelstraten wil je nu echt ontwijken. Zeker voor kleding, het is haast onmogelijk om rustig een kerstjurk te passen. Zoek jij last minute nog een leuke feestjurk. Bij volgende winkels wordt je feestjurk de volgende dag al geleverd. 

1. Vandaag besteld morgen in huis jurkjes: CKS 

Bij CKS vind je jurkjes in vrolijke prints en met de nodige dosis kleur. Wie zegt dat je per se voor glitter of pailletten moet gaan met kerst? Ga voor kleur en print en kijk tussen de kleedjes van CKS, want deze shop levert binnen de 24 uur. Verder heeft deze shop ook leuke pakken en feestelijke rokken in de collectie dit jaar. 

2. JBC 

JBC ken je als die gezellige shop waar je terecht kant met heel de familie. Maar wist je dat JBC ook pijlsnel levert? Wanneer je op werkdagen bestelt, dan heb je jouw pakketje de volgende dag in huis. In mei ben ik uitgenodigd voor een huwelijksfeest en ik ben eigenlijk praktisch zeker dat ik mezelf een feestjurkje van JBC zal kopen. Nu alleen nog kiezen: wordt  een zwarte feestjurk of zou ik voor glitter gaan?

3. CoolCat

Een andere shop die snel jurken levert is CoolCat. Hier vind je kleedjes om uit te gaan, maar ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Ik ben vooral fan van de tea dresses uit de huidige collectie. Hoe leuk is die met luipaardprint? Deze kleedjes zijn leuk voor een communiefeest of bruiloft, maar je kunt deze evengoed casual dragen. Doordeweeks kun je dit jurkje bijvoorbeeld combineren met een dames lerenjas en bikerboots dames

4. Levering binnen de 24 uur bij de Bijenkorf 

De Bijenkorf is een Nederlandse shop die je in grote steden zoals Amsterdam vindt. De collectie van de Bijenkorf bevat grote merken zoals Michael Kors, Maje, Self-Portrait, Phase Eight, en Isabel Marant, maar ook merken uit de lagere prijsklasse zoals Warehouse en Nikkie Plessen. Bij deze shop vind je heel wat leuke feestkleedjes of plooirokken en die heb je gegarandeerd morgen in huis. 

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG