Zwanger? Dit kun je met de feestdagen dragen

Door Nike Van den Buys | Styles | 20-12-16
Zwanger? Dit kun je met de feestdagen dragen

Zwanger en tegelijk in opperbeste stemming voor de feestdagen? Dat is perfect mogelijk. Je kunt namelijk even goed als andere jaren genieten van deze bijzondere periode genieten als je zwanger bent. Denk niet aan wat je allemaal niet kunt eten of drinken, maar aan wat wel mogelijk is. Tijd doorbrengen met vrienden of familie bijvoorbeeld. Ok, dit jaar kun je misschien geen hele nacht op hoge hakken dansen. Maar een etentje of pakjesavond bij je thuis organiseren kan wel. In dat geval kan de papa de voorbereidingen voor zijn rekening nemen ;). Weet je nu je zwanger bent niet wat aan te doen? Wij zochten de mooiste feestelijke zwangerschapskledij voor je uit. 

Een kleine babybump 

Ben je nog maar enkele maanden zwanger?Dan kun je qua kledij nog alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld voor een feestelijke blouse en een geklede broek of voor een feestjurk kiezen. En ook hoge hakken kun je waarschijnlijk nog verdragen. Neem extra wel een paar platte schoenen mee, just to be sure

In between

Niets leuker dan je zwangere buik in de verf te zetten, niet? Dat je in grootmoeders tijd er alles aan moest doen om je zwangerschap te verstoppen, begrijpen we helemaal niet. Ben je over de helft van je zwangerschap? Kies dan voor een aansluitende feestjurk. Dat is de perfecte jurk om met dat mooie ronde buikje te pronken. 

Hoogzwanger

Ben je al aan het aftellen en is het bijna zover? Dan kun je tijdens de feestdagen voor comfy gaan. Een feestelijke jumpsuit of een makkelijke avondjurk en platte schoenen. Zwangerschapsmode kan perfect comfy en mooi tegelijk zijn. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG