Drie zomerschoenen voor heren

Door Lene Johannessen | Styles | 06-08-17
Drie zomerschoenen voor heren

Het aanbod van schoenen is groot en daarom is het niet altijd makkelijk een keuze te maken wanneer het zomer is. Natuurlijk kun je de meeste zomerschoenen voor heren dragen, maar aangezien het aanbod zo groot is, heb ik drie leuke stijlen voor heren uitgezocht. En natuurlijk vertel ik er meteen bij hoe je deze kunt dragen. Read on. 

Zomerschoenen voor heren 

Sneakers, sandalen, laarzen of slippers - er zijn zoveel verschillende soorten schoenen en modellen. Hieronder som ik mijn favoriete heren schoenen voor de zomer op en zocht ik mijn favoriete modellen uit. Hopelijk vind jij een paar zomerschoenen dat helemaal bij je stijl past. 

Sneakers

Sneakers zitten ongelooflijk comfortabel and zijn heel handig. Heren sneakers passen bij de meeste kledingitems, maar mijn persoonlijke favoriet is een paar heren sneakers gecombineerd met een jeansbroek en een simpele heren t-shirt. En wanneer het koud wordt 's avonds kun je hierbij altijd een licht jasje zoals een bomberjack dragen. Bekijk hieronder mijn favoriete sneakers voor heren. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan zeker de sneakers van Sarenza eens. 

Drie zomerschoenen voor heren

Sandalen

In de zomer wil je jouw voeten af en toe wat lucht gunnen en dan is een paar sandalen de beste keuze. Sandalen zijn luchtig, licht aan je voeten en comfortabel. Draag je sandalen met een short, een t-shirt of bijvoorbeeld een jeanshemd. Sandalen vind je in verschillende soorten, kleuren en modellen, dus ik hoop dat je tussen mijn favorieten een paar naar je smaak kunt vinden.

Laarzen

Je denkt nu misschien laarzen draag je in de winter, wat helemaal waar is, maar laarzen zijn ook in de zomer cool. Wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat, kun je een paar laarsjes combineren met een logo t-shirt en een vest, heel cool. Laarzen zijn bovendien ook erg comfortabel en praktisch in ons wisselvallige land. 

Drie zomerschoenen voor heren
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG