De mooiste zwarte enkellaarsjes voor het najaar

Door Nike Van den Buys | Styles | 07-08-17
De mooiste zwarte enkellaarsjes voor het najaar

Zwarte enkellaarzen komen altijd van pas. Waarschijnlijk heb je zelf nog ergens een paar in de kast liggen, want eigenlijk zijn enkellaarzen onmisbaar. Deze korte laarsjes passen goed onder een jeansbroek, onder een midi-rok of onder een jurk, je kunt dames enkellaarzen met nagenoeg elke outfit combineren. Onze favoriete enkellaarsjes zijn zwart en die kun je wat ons betreft niet genoeg hebben. Elk seizoen een nieuw paar zwarte enkellaarzen? Yes, please, maar dan wel liefst in een nieuw modelletje. Dit zijn de zwarte enkellaarzen waarmee je in de herfst 2017 goede punten scoort. 

Zwarte enkellaarzen najaar 2017

Dames enkellaarzen komen dit jaar in verschillende stijlen. Zo zien we veel zwarte enkellaarzen met een blokhak en ook zwarte enkellaarzen met een puntneus zijn razend populair. Hou je meer van platte zwarte laarsjes? Dan kun je kiezen voor bikerboots of cut-out enkellaarzen. Hieronder vind je de enkellaarzen trends voor het najaar van 2017.

Zwarte enkellaarzen met hak 

Ben je op zoek naar een paar zwarte enkellaarsjes met hak? Dan ben je mee met de trends als je deze herfst voor een blokhok kiest. Enkellaarsjes met een blokhak zijn bovendien heel comfortabel om op te lopen, win-win dus. 

Enkellaarsjes met puntneus

Enkellaarsjes met een puntneus zijn de trend voor aankomend seizoen. Korte laarsjes met een puntige model ogen heel vrouwelijk en kun je daardoor heel mooi met een kleedje of aansluitende jeansbroek combineren. Mijn favoriete silhouette voor het najaar is een zwierig bloemenjurk in combinatie met een paar puntige enkellaarzen en een statement dames tas

Platte zwarte enkellaarzen 

Altijd op hoge hakken lopen kan best vermoeiend zijn. Afwisselen met platte zwarte enkellaarzen is daarom de boodschap. Kies bijvoorbeeld voor een paar stoere biker boots of cut-out enkelaarzen. Zie hieronder mijn favorieten: 

Goedkope zwarte enkellaarzen

Fashiola zou Fashiola niet zijn als we voor jou niet de beste deals uitzochten. Wil jij een paar goedkope zwarte enkellaarzen vinden? Bekijk dan hieronder onze selectie eens:

           

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG