3x een zomerse outfit met Vans-sneakers

Door Nike Van den Buys | Styles | 24-07-17
5 manieren om Vans-sneakers te combineren

Hoe kun je Vans-sneakers combineren? De Vans-sneaker is enorm populair in 2017. Heb jij een paar Vans- sneakers in de kast staan? Dan heb jij je ongetwijfeld al afgevraagd hoe jij jouw favoriete Vans combineert. Zoals je wellicht weet, past een casual outfit altijd goed tezamen met een paar Vans-sneakers voor dames. Maar welke outfits scoren nog goed in combinatie met Vans? Wij namen een kijkje op Pinterest en zochten daar voor jou de mooiste outfits met Vans-sneakers uit. 

Outfit met Vans

Vans-sneakers kun je met verschillende kledingstuks combineren. Qua jasje is een denim jacket of leren jasje een goede combinatie met Vans. Daarnaast kun je ook perfect een midi-rok of korte rok, zwart kleedje of geklede broek tezamen met Vans dragen. Laat je inspireren door de volgende Vans outfits:

Outfit 1: Vans + zwarte rok + grijze t-shirt + jeansjas

Een casual look krijg je wanneer je jouw old skool Vans sneakers combineert met een zwart rokje en een jeansjasje. Wil je deze look iets formeler maken? Dan kun je in plaats van een korte rok voor een midi-rok of maxiskirt kiezen. 

Outfit Vans sneakers

Outfit 2: Vans + jurk + tas + zonnebril met getinte glazen

Vans-sneakers passen goed samen met een jeansbroek, maar ook met een jurk vormen ze een fashionable outfit. Deze Vans outfit is perfect voor de zomer en ook op de festivalweide kun je deze look dragen. Bij deze combinatie past een stoere tas zoals een bucket bag, schoudertas of zadeltas het mooist. 

Zomerse outfit met Vans

Outfit 3: Vans + geklede broek + blazer 

Zoek jij een minimalistische outfit om tezamen met je Vans te dragen? Ga dan voor een leren jasje in combinatie met een zakelijke broek. Deze Vans outfit kun je ook dragen op het werk als de dresscode bij jou niet te strikt is. 

Vans-sneakers combineren

     

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG