3 x zomeroutfit met een leren rok

Door Nike Van den Buys | Styles | 12-08-17
3 x zomeroutfit met een leren rok

Wil jij een leren rokje in de zomer dragen? Dat kan perfect. Meer zelfs, in de overgang naar een nieuwe modeseizoen is een leren rokje de perfecte keuze. Leer is misschien niet het materiaal dat je meteen associeert met zomer en misschien krijg je het al benauwd bij de gedachte aan leer bij warme temperaturen. Toch kun je perfect een leren rok dragen in de zomer. Wij laten je zien hoe. 

Een leren rok in de zomer dragen

Als je in de zomer voor een leren rok gaat, kun je best voor een light-versie gaan. Kies dus niet voor een midi-rok, maar voor een korte leren rok. Combineer je leren rok in de zomer ook met luchtige materialen zoals een blouse of een t-shirt. Wij stelden drie zomerse outfits met de leren rok samen. Welke is jouw favoriet? 

3 zomeroutfits met de leren rok 

Outfit 1: leren rok + t-shirt+ sneakers 

Een leren rok oogt gelijk casual wanneer je 'em met sneakers een t-shirt combineert. Is het wat kouder? Draag deze look dan met een jeansjas. 

Zomeroutfit leren rok

Outfit 2: leren rok + blouse + high heels 

Wil je een leren rok op de werkvloer dragen? Stijl je rokje dan met classy kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan een chique blouse, hoge hakken en een elegante dames tas

Leren rok op de werkvloer dragen

Outfit 3: leren rok + enkellaarsjes 

Wil je een stoere outfit met de leren rok samenstellen? Combineer je leren rok dan met dames enkellaarzen. Zo kun je perfect naar een festival toe. 

Festival proof

      

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG