Shop een winterjas volgens de laatste modetrends in de solden

Door Nike Van den Buys | Sales | 09-01-17
De mooiste winterjassen uit de solden

De winter is in het land. Vorige week sneeuwde het en nu komen er opnieuw winterse buien aan. Een warme jas is de volgende dagen dus zeker nodig. Zelf kocht ik nog geen winterjas, tot voor kort vond ik dat nog niet nodig. Maar sinds december merk ik dat mijn jas voor het tussenseizoen echt niet meer volstaat. Toch heb ik de aankoop van een winterjas even uitgesteld tot de solden. En daar heb ik geen seconde spijt van, want veel mooie goedkope jassen hangen nu nog in de (digitale) winkelrekken. Heb je een nieuwe jas nodig? Dit zijn de koopjes volgens de laatste jassentrends.

Goedkope winterjassen voor dames

De grootste hype is momenteel de teddycoat. Overal zijn teddycoats op een mum van tijd uitverkocht, maar wij hebben enkele goedkope teddycoats gevonden. Is een beertjesjas niet echt je ding? Dan kun je ook voor een fake fur jas gaan. Die jassen zijn even aaibaar en trending op het moment. Of kies voor een puffer coat. Puffer jackets zijn ook perfect voor op skivakantie. 

Teddycoats

De trendjas van het moment kun je ook met korting scoren. Of gewoon super goedkoop zoals bij Coolcat. Het perfecte dekentje voor koude winterdagen als je het ons vraagt. 

Gerelateerde producten

Goedkope fake fur jassen 

Bont is out, fake fur is in. Neppe bontjassen zijn even fashionable, maar diervriendelijk. Geen wonder dat veel vrouwen fan zijn. Zacht, warm , super mooi en in dit geval ook goedkoop. Welke kies jij? 

Gerelateerde producten

Puffer jackets 

Op zoek naar een jas die super warm is en toch fashionable is? Dan moet je een padded coat hebben. Ook in de lentecollecties is dit soort jas nog talrijk aanwezig, dus de trend waait voorlopig nog niet over. Jij kunt 'em hier met korting shopping.  

Gerelateerde producten

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG