De leukste cadeaus voor onder de kerstboom

Door Nike Van den Buys | Nieuws | 09-12-16
De leukste cadeaus voor onder de kerstboom

Sinterklaas is terug naar Spanje en dat wil zeggen dat je de kerstboom van stal mag halen. En onder die boom horen natuurlijk pakjes. Maar welke cadeaus koop je dit jaar voor jouw zus, broer, ouders of lief? Wij verzamelden de leukste kerstcadeaus online voor hem of haar. Zo vind je alle kerstcadeaus die je nodig hebt. Je hoef niet eens de overvolle winkelstraten moet trotseren. Happy holidays! 

Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes

Cadeautjes krijgen is altijd leuk. Maar cadeautjes geven is eveneens fijn. Als je tenminste een cadeau vindt waar de persoon ook effectief blij mee is. Hoe doe je dat? Simpel, probeer je te verplaatsen in de persoon wiens naam je getrokken hebt. Wij geven je enkele tips. 

Pakjes onder de boom voor haar

Wil je een cadeautje vinden voor jouw bestie, liefste mama, zus, tante of oma? Probeer dan eens te analyseren wat haar stijl is. Zie je haar meestal in all black outfit verschijnen? Dan heeft het waarschijnlijk weinig nut om een fluffy roze handtas voor haar te kopen. Hoogstwaarschijnlijk is een minimalistische clutch of ketting een beter cadeau-idee. Is de persoon waar je een kerstcadeau voor wil kopen een echt meisje meisje? Dan zit je goed met glitter. Denk aan een doorzichtig smartphonehoesje met glitters of een discoballcup. Weet je het echt niet? Dan zijn verzorgingsproducten of een classy horloge altijd een goede optie. 

Gifts for him 

We begrijpen goed dat een cadeau voor een man zoeken niet zo makkelijk is. Een gouden regel? Probeer je in te beelden of hij het cadeau ook effectief zou gebruiken. Het is namelijk zonde om een cadeau te geven (of te krijgen) dat gedoemd is om in de onderste lade van de kast te verdwijnen. Wil je kleding of accessoires voor hem kopen?  Hou dan rekening met zijn kledingstijl. Is hij een sucker voor sneakers en een rugzak? Dan doe je hem waarschijnlijk plezier met iets casual. Is hij eerder klassiek gekleed? Zoek dan een cadeautje in die stijl. Hij zal bijvoorbeeld leren handschoenen, een hoed of portefeuille waarschijnlijk wel kunnen waarderen. En bovenal, al klinkt het cliché, het is gebaar dat telt. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG