De fijnste evenementen voor De Warmste Week

Door Nike Van den Buys | Nieuws | 29-01-17
De leukste evenementen voor de warmste week

Het kan je niet ontgaan zijn, nu zondag start De Warmste Week van Studio Brussel. Vanaf dan kan iedereen op recreatiedomein De Schorre in Boom terecht om plaatjes aan te vragen en geld te doneren voor het goede doel. Dit jaar wordt de show van Music For Life gepresenteerd door niemand minder dan Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willem. Uiteraard kun je gewoon centjes doneren om een plaatje te horen of een vlammetje kopen, maar je kunt in jouw stad ook allerlei leuke activiteiten doen. Ideaal als je een leuke date zoekt of iets met vriendinnen wil doen. Zo kun je plezier maken en tegelijk het goede doel steunen. Wat wil je nog meer? 

1. Loop De Warmathon 

Op zondag 17/12 kun je deelnemen aan de Warmathon in Brussel. Zo kun je aan jouw conditie werken en tegelijk het goede doel steunen. Inschrijven kan tot zaterdag 16/12 (23u). Kun je niet op die dag? In de andere provincies worden later op de week ook Warmathons georganiseerd. 

2. Ga naar de nieuwe Starwars-film kijken (Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Kortrijk of Hasselt)

Star Wars-fans opgelet. Ga jij op maandag 19/12 in Kinepolis naar de nieuwste Star Wars-film kijken? Dan steun je tegelijk Music for Life 

3. Pik een concertje mee

Verschillende bands spelen dit weekend en volgende week concerten waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. De volledige lijst vind je hier terug. 

4. Feest of koop kerstcadeau's fo life 

De Antwerp Tower staat een hele week in het teken van Music For Life. Zondag kun je hier kerstcadeaus kopen en tegelijk genieten van een mooi uitzicht over Antwerpen. Enkele verdiepingen lager is er een feestje en je kunt er lekker eten voor het goede doel.

5. Bezorg je kids een leuke namiddag. 

In Kapellen kun je zondag terecht als je jouw kinderen een leuke zondag wil laten beleven. Denk aan yoga voor kinderen, knutselen, koekjes bakken... Vzw De Boomhut zorgt ervoor. 

 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG