Op vakantie in eigen land en drie bijpassende outfits

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 27-07-17
Op vakantie in eigen land en de geknipte outfits daarvoor

Vakantie hoeft niet altijd naar verre oorden te leiden. Ook in eigen land kun je perfect een vakantiegevoel ervaren. Zeker als het weer zoals enkele weken geleden wil meezitten. Wil jij weten waar je heen moet wanneer het weer besluit te zomeren? Wel naar de leukste plek in Limburg, volgens Nena van de blog Turn it inside out. Zij laat je een prachtige plek in Limburg zien, waar je helemaal tot rust kunt komen en je hoofd kunt leegmaken. En wanneer je net zoals Nena een minimalistische outfit draagt, is er niets dat je afleidt van de prachtige omgeving en natuur. 

Wat te doen in Limburg? 

Het mooie plekje van Nena ligt in het Munsterbos in Munsterbilzen. Het Munsterbos is de perfecte plaats om lange wandelingen te maken. Daarbij kom je voorbij mooie vijvers, kun je zeldzame vogels spotten en genieten van de zeldzame fauna & flora in dit gebied. De berg die je hier ziet is ontstaan door de uitgraving van het kanaal. Het uitzicht lijkt een beetje op een maanlandschap en je kunt er uren alleen ronddwalen. Kijk even mee en ontdek gelijk de drie outfits die Nanne deze uitstap in Limburg zou dragen. 

Zwart in de zomer dragen: 3 x outfits 

Nena van de blog Turn it inside out kun je herkennen aan haar prachtige zilveren haren en minimalistische outfits. Ze draagt graag zwart en laat zien dat je deze kleur ook perfect in de zomer kunt dragen. 

Outfit 1: playsuit + sneakers 

De eerste weekendoutfit van Nena bestaat uit een playsuit in combinatie met sneakers. Het playsuit was liefde op het eerste zicht. Het rechte model en de details zorgen voor een gesofisticeerde look en dit korte jumpsuit zit bovendien heerlijk comfortabel. Wil jij je spullen kwijt kunnen? Draag dan bij deze outfit een tas zoals een rugzak of schoudertas. 

Op vakantie in eigen land en drie bijpassende outfits

Outfit 2: t-shirtjurk + sneakers

Wil je toch zwart dragen in de zomer? Ga dan net zoals Marthe voor een losse t-shirtjurk met open rug. Op die manier heb je nog genoeg ademruimte op warme dagen. En op koudere dagen kun je deze outfit in combinatie met een leren jasje dragen.

Op vakantie in eigen land en drie bijpassende outfits

Outfit 3: een lange jurk + sneakers 

De derde outfit is een lange zwarte jurk. Deze jurk lijkt op het eerste zicht basic, maar het asymmetrisch model zorgt ervoor dat die toch speciaal wordt. De achterkant is langer dan de voorkant, waardoor de jurk qua lengte helemaal perfect is. Deze jurk kan ook als midi-rok worden gedragen wanneer je deze combineert met een trui of sweater.  

Op vakantie in eigen land en drie bijpassende outfits

Meer inspiratie opdoen? Volg Nena dan ook op Instagram

Op vakantie in eigen land en drie bijpassende outfits

         

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG